Livrarea produselor

Durata aproximativa de livrare pentru produse este de 24h de la momentul confirmarii comenzii,iar pt produsele care nu mai sunt in stoc 7-10 zile.


Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firme de curierat specializate. www.modaitaly.ro  foloseste serviciile firmei de curierat rapid GLS. Costul transportului este 19 ron. Comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.

 Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare, costul asigurarii fiind suportat de Furnizor.

La primirea coletului va rugam verificati integritatea ambalajului precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale. Fara exceptie, aceste documente se afla pe exterior atasat coletului.

Conditii

Pe durata livrarii pot interveni factori ce pot produce intarzieri independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi:

- conditii meteorologice nefavorabile. 

-accidente sau blocaje rutiere. 

In toate aceste cazuri, un reprezentant al firmei de curierat va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii, SC ENCANTO DE LA MODA GOLD SRL nu isi asuma raspunderea pentru comenzile neonorate pt motive lipsa stoc si intarzaieri livrari la curierat!